دوشنبه بیست و دوم تیر ماه
ایمان امیر؛ رییس کمیته اسلالوم:

یکی از منظم‌ترین رقابت‌های سال را رقم زدیم

نخستین راند مسابقات قهرمانی کشور در رشته اسلالوم به میزبانی استان اصفهان برگزار شد رقابتی که به گفته رییس کمیته اسلالوم فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، از نظر نظم، کیفیت و مشارکت ورزشکاران، یکی از بهترین دوره‌های سال‌های اخیر به شمار می‌رفت.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی؛ ایمان امیر رییس کمیته اسلالوم فدراسیون در حاشیه برگزاری نخستین راند مسابقات قهرمانی کشور در اصفهان اظهار داشت: «اولین راند مسابقات قهرمانی کشور در رشته اسلالوم به میزبانی استان اصفهان و با حضور بیش از ۶۰ شرکت‌کننده در پنج کلاس و در دو بخش آقایان و بانوان برگزار شد. این کلاس‌ها شامل منفی ۱۵۰۰ سی‌سی آقایان، مثبت ۱۵۰۰ سی‌سی آقایان، آزاد آقایان، منفی ۱۵۰۰ سی‌سی‌بانوان و مثبت ۱۵۰۰ سی‌سی بانوان بودند.»

 

وی ادامه داد: «هدف اصلی برگزاری این رقابت‌ها، ارتقای سطح مهارت رانندگی ورزشکاران بود که خوشبختانه در این زمینه بسیار موفق عمل کردیم. آخرین دوره مسابقات حدود ۹ ماه قبل برگزار شده و با وجود این فاصله زمانی، سطح کیفی رقابت‌ها به‌طور چشمگیری افزایش یافته بود.»

 

رییس کمیته اسلالوم افزود: «در این دوره برای نخستین‌بار، علاوه بر عناوین قهرمانی، کاپ اخلاق و جایزه زیباترین خودرو از نظر فنی، ظاهری و داخلی نیز اهدا شد. همچنین از دو پیشکسوت نامی محسن جعفری (رییس سابق کمیته و پدر اسلالوم ایران) و مهدی یادگاریان (از داوران پیشکسوت استان کرمان) و نیز ثریا قاسمی به پاس زحمات و تلاش‌هایشان تقدیر شد.»

 

ایمان امیر در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: «یکی از نکات قابل توجه این دوره، اعلام آنلاین نتایج پس از هر کلاس بود که به شفافیت و مدیریت بهتر رقابت‌ها کمک کرد. خوشبختانه با این روش، میزان اعتراضات به حداقل رسید؛ در مجموع بیش از ۶۰ شرکت‌کننده داشتیم و تنها دو مورد اعتراض ثبت شد که یکی از آن‌ها در بخش بانوان همان شب مسابقه بررسی و رفع شد و دیگری در در بخش آقایان در دست بررسی است و نتیجه نهایی تا ۲۴ ساعت آینده اعلام خواهد شد.»

 

وی ادامه داد: «از دیگر نکات مثبت این دوره، حضور ترازوی دیجیتال سیار برای نخستین‌بار در کشور بود که توسط امید ذات‌علی دبیر کمیته در پیست اصفهان مستقر شد و کمک شایانی به دقت و نظم مسابقات کرد.»

 

رییس کمیته اسلالوم در پایان گفت: «برای نفرات برتر نیز جوایز ویژه‌ای در نظر گرفته شد؛ نفرات اول بُن خرید لباس رانندگی، نفرات دوم کاپشن اتومبیلرانی و نفرات سوم لباس ورزشی دریافت کردند. خوشبختانه این دوره از مسابقات از نظر نظم، کیفیت و رضایت شرکت‌کنندگان در سطح بسیار مطلوبی برگزار شد و امیدواریم در مراحل بعدی نیز شاهد همین روند رو‌به‌پیشرفت باشیم.»