پنجشنبه بیستم آذر ماه
کرانی خبر داد:

راند نخست هارداندرو در کرمانشاه برگزار می‌شود

رییس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی کرمانشاه از میزبانی نخستین دور مسابقات هارداندرو کشور در این استان خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی، محمدجواد کُرانی اعلام کرد: نخستین مرحله مسابقات هارداندرو کشور روز ۲۸ آذرماه در مجموعه ورزشی دهکده المپیک کرمانشاه برگزار خواهد شد.

او با اشاره به استقبال چشمگیر موتورسواران افزود: تاکنون ۹۰ شرکت‌کننده برای حضور در این مسابقات ثبت‌نام کرده‌اند. این رقابت‌ها در دو بخش بانوان و آقایان و در چهار کلاس برگزار می‌شود.

کُرانی با تأکید بر ظرفیت‌های ویژه استان گفت:کرمانشاه به دلیل ویژگی‌های کوهستانی، پتانسیل بالایی برای توسعه و پیشرفت رشته‌های هارداندرو و سوپراِندرو دارد و می‌تواند به یکی از قطب‌های این رشته‌ها در کشور تبدیل شود.

رییس هیات موتورسواری و اتومبیلرانی کرمانشاه همچنین از برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ عمومی موتورسواری در این استان خبر داد و افزود: این دوره آموزشی به عنوان نخستین دوره رسمی موتورسواری در دوره جدید فدراسیون، هفته آینده در کرمانشاه برگزار می‌شود.

او در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حضور ماریو رُمان، قهرمان اندرو جهان، و برگزاری دوره آموزشی اخیر اظهار کرد: چند نفر از موتورسواران کرمانشاهی در این کلاس حضور داشتند و از کیفیت بالای آموزش‌ها رضایت کامل داشتند. بدون تردید حضور قهرمانان جهانی موتورسواری و اتومبیلرانی در ایران باعث ارتقای دانش فنی و نزدیک شدن سطح این رشته‌ها به استانداردهای جهانی می‌شود؛ امری که در نهایت به سود ورزش کشور خواهد بود.